Dan

Hemsidan för släkten efter

 

Nils Erik och Ruth Nilsson

 

från TjärnmyrbergetDan föddes 1960 på Backe BB.

Jag är en son till Margit och min pappa heter Harry Sagmo och bor i Trones ovanför Grong i Norge. Förutom min syster Vanja och min bror David så har jag två yngre bröder, John och Björn  och en syster Heidi i Norge.

Under mitt första levnadsår, så bodde jag med min mamma på övervåningen hos min mormor Ruth i Tjärnmyrberget.

Min huvudsakliga uppväxt var i Långsele ovanför Sollefteå, där jag också gick grundskolan. På fritiden spelade jag mycket hockey och var allmänt idrottsintresserad, och på sommarloven var jag mycket hos mina kusiner i Högda.


Efter ett antal svåra år blev jag frälst och kom till ett kristet behandlingshem år 2000.

Efter det har jag jobbat med missbrukare. Jag jobbade 6 år främst på södermalm i Stockholm. Var också med i "Okände miljonären" som gick på kanal 5. Till Indien har jag varit ett antal gånger. Träffade min fru, Mithu, där 2010 första gången. Hon jobbade med gatubarn på Howrah järnvägsstation där det passerar 3 miljoner människor varje dag. Vi gifte oss den 4 juni 2016

i Kolkata Indien. På grund av migrationsverkets långa handläggningstider sade jag upp mig och flyttade till Indien den 2 september 2016. Sommaren 2017 fick vi vår efterlängtade son Daniel. Den 1 augusti 2017, efter 18 månaders väntan så meddelar migrationsverket att Mithus uppehållstillstånd äntligen är klart. Jag åkte i förväg hem till Sverige och ordnade med jobb och bostad. 6:e oktober 2017 anlände Mithu och Daniel till Arlanda så nu kan vi fira julen (2017) tillsammans i Gamleby i småland hela familjan!Nedan till vänster...   

sonen Daniel född 2017.


Nedan till höger...

Dan på en fisketur i Norge med sin pappa Harry Sagmo (2015-09-01)


Bilderna nedan...

Ett Bröllopsfoto och bilder från bröllopsresan. Bilderna tagna i provinsen Sikkim . På en bild har jag en typisk folkdräkrt på mig.


Nedan till vänster...

Jimmy, Johnny och Dan (i Johnnys famn)

Bilden är tagen på övervåningen hos Ruth i Tjärnmyrberget


Nedan till höger...

Dan på ett skolfoto från grundskolan


Nedan till vänster...

Dan och Mithu firar andra bröllopsdagen här med sonen Daniel.


Nedan till vänster...

Dan med frun Mithu och sonen Daniel  (2020)


Nedan till höger...

Dan som ung grabb