Emilia

Hemsidan för släkten efter

 

Nils Erik och Ruth Nilsson

 

från Tjärnmyrberget


Mitt namn är Emilia, född 1993 och är Ulf och Nits yngsta barn och deras enda barn tillsammans.

Jag är hälften svensk och hälften thailändsk då min mor ursprungligen kommer från Thailand, men jag är född i Sverige.

(Min pappa träffade min mamma i en bar, i Sverige, genom en gemensam vän. Mina föräldrar har aldrig varit gifta. Dom hade ett bröllop, men signerade aldrig några papper.)


Just nu bor jag i Oslo, Norge och jobbar inom IKEA som Successor för customer area manager. Fram till 2014-12-31  jobbade jag på ett annat IKEA varuhus här i Oslo som Customer Relationship CO-Worker.

Jag flyttade från Östersund till Oslo i maj 2013 och slutade då i samma veva mitt jobb som butiksförsäljare på TELIA.

Förutom detta har jag även jobbat inom restaurang som servitris i väldigt många år, dels på min mors, Nit, restaurang men också andra. Jag jobbade dessutom på larmcentralen för Vikings bärgningstjänst i några månader innan jag fick mitt nuvarande jobb på IKEA.

Den enda utbildningen jag har idag är från gymnasiet. Första terminen på gymnasiet gick jag estet musik på Hvitfeldtska i Göteborg. Resterande terminer gick jag estet musik/samhälle, på Vittragymnasiet i Östersund.

Under min uppväxt har jag bott i Sverige tillsammans med pappa, mamma och alla mina 4 syskon, varav två, An och Fio som har bott hemma på heltid och Björn och Robert varannan helg. Idag när jag ser tillbaka på min uppväxt skulle jag nog säga att den har varit både väldigt kaotisk, på grund av att jag bland annat har växt upp i en kulturkrock, men också väldigt vacker och extremt kärleksfull. Jag har verkligen haft turen med mig som har fått uppleva dessa två helt olika och unika världar. Det har gjort mig till en förstående, empatisk och kulturell människa idag och detta är något jag är och för alltid kommer att vara väldigt tacksam över.


På fritiden älskar jag att sjunga, skriva, shoppa och göra extremt roliga saker med mina närmaste vänner.


Bilderna nedan...

Emilia vid olika tillfällen


Bilden nedan till höger...

Emilia med broder Roberts dotter Ebba (2014)


Bilden nedan till vänster...                                                          Liten Emilia med pappa Ulf & mamma Nit