Ulf

Hemsidan för släkten efter

 

Nils Erik och Ruth Nilsson

 

från TjärnmyrbergetNedan till vänster...                                                                  Ulf med Nitnoi         


Nedan till höger...

Ulf och Nit med en liten Emilia


Bilden nedan till vänster...                                                      Nitnoi Jintayotin, som är mamma till Ulfs dotter Emilia 


Nedan till höger...

Ulfs respektive Nitnois barn hemma hos Daniel & Naina (Jul)

Naina & Daniel bakom från vänster: Björn, Robert, An och Siva


Nedan till vänster...

Anna Lena Hamberg-Ritter är mamma till Robert & Björn

Jag heter Ulf och är äldsta barnet till Daniel och Naina, född 1952 och bor i Östersund. Jag flyttade till Östersund 1975 på grund av att min dåvarande sambo, Anna-Lena Hamberg, skulle studera.

Vi fick 2 underbara söner tillsammans som heter Robert och Björn. Anna-Lena och jag separerade 1985.


1989 träffade jag Nitnoi på Stadskällaren i Östersund, och med henne har jag en underbar dotter som heter Emilia.

Emilia är född 1993. Nitnoi hade 2 barn sedan tidigare som heter Siva(Fio) och An. De växte upp hos mig och jag räknar dem som mina barn.

För närvarande är jag ensamstående. 


Efter min utbildning, Handelsskola i Dorotea, blev jag erbjuden anställning hos WP (Widmark & Platzer) som lagerman/inköpare på ett försvarsjobb på Gotland. Där bodde jag från hösten 1969 fram till våren 1970 och efter detta flyttade jag till Nynäshamn för ett nytt försvarsjobb, som avslutades 1973.

Hösten 1973 till våren 1974 gjorde jag min militärtjänst i Umeå på I20.

Hösten 1974 blev jag anställd som tjänsteman hos WP och arbetade där till vintern 1989. Under denna tid fick jag uppleva mycket, både vad gäller olika platser i Sverige samt många nya arbetsuppgifter. Hösten 1989 blev jag erbjuden jobb av Graningeverken AB, och jag började där 1 december 1989 och arbetade där till 2008. De första 5 åren arbetade jag med många olika byggprojekt och efter det med energiförsäljning till dess jag slutade.


Sammanfattningsvis kan jag nämna att under dessa år har jag fått träffa många underbara människor, både som kollegor, vänner och affärsbekanta samt besöka de flesta orter i Sverige.

Efter en tyngre period i livet börjar jag nu känna vägen tillbaka. Just nu arbetar jag som säljare på ett webb-företag som säljer rörprodukter.


Bilden nedan...  Ulf med sönerna och dottern Emilia

från vänster: Anna (sambo med Björn), Björn, Robert, Ulf och Emilia

                    (Roberts fru Sara och deras gemensamma barn,Ebba och Elin saknas på bilden)


På bilden nedan till höger är han på besök hos Assar & Monica