Julia

Hemsidan för släkten efter

 

Nils Erik och Ruth Nilsson

 

från Tjärnmyrberget

Julia är Brynolf och Evas yngsta dotter, född 1995.


Jag har pluggat samhällsprogrammet med inriktning mot beteendevetenskap på dragonskolan i Umeå och tog studenten i juni 2014. I Umeå har jag jobbat deltid som säljare för VIASAT under studietiden, men eftersom att det råder arbetsbrist i Umeå så har jag sökt andra arbeten.

Jag har arbetat en kortare period på en liten byrå i Stockholm som heter Character, och mina arbetsuppgifter där var att konsulta inom säljbranschen. Det var svårt att få tag i en egen bostad i Stockholm så jag bodde hos familjen SJAL, d.v.s. min farbror Staffan, Jenny, Axel och Lina.

Hösten 2014 flyttade jag tillbaka till Umeå eftersom att jag hade så mycket hemlängtan och jag vill ha nära till familj och vänner. Jag fick också jobb som "teknisk support" för Bredbandsbolaget.

Jag arbetade som teknisk support i 6 månader och fr.o.m. 2015-05-25 blir jag systemtekniker för Bredbandsbolaget, och i maj 2015 blev jag utnämnd till "Årets nykomling". Just nu jobbar jag som "PPS" (på platsen stöd). Jag hjälper supporten när de sitter fast i samtal och inte vet hur de ska gå vidare, svarar på alla tekniska frågor, medlyssnar och coachar


På fritiden umgås jag mest med vänner eller sjunger och spelar gitarr.

Jag har inget förhållande just nu.

Bilden nedan till vänster...                                                                Bilden nedan till höger...

Julia tar studentexamen (juni 2014)                                                     Julia med farfar Daniel


Nedan till vänster...

Julia "årets nykomling" 2015 på Bredbandsbolaget